IG: mousidgymamsterdam

020 693 6459

Polderweg 300, Amsterdam Oost 1093KL Amsterdam

  • White Instagram Icon

©2017 by Mousid Gym

Pictures: Weigh-in World Fighting League

April 23, 2017

 

De weging en persconferentie voor het World Fighting League evenement is inmiddels achter de rug, we kunnen ons gaan focussen op het "echte" werk.

 

Vanavond is het topsport centrum in Almere het toneel van een groots opgezet vechtsport evenement, waarbij er veel mooie wedstrijden op het programma staan. Wij zijn vertegenwoordigd met Redouan Caïro die een van de deelnemers is van een sterk bezet viermans-toernooi.

 

Redouan "The Spartan" Cairo zal, in zijn eerste wedstrijd, aantreden tegen Boy Boy Martin. Aan de andere kant van de poule zijn Fabio Kwasi en Ibrahim el Bouni aan elkaar gekoppeld. De winnaars van beide wedstrijden zullen later op de avond, tijdens een onderlinge confrontatie, gaan uitmaken welke atleet het toernooi uiteindelijk op zijn naam mag schrijven. Wij gaan er in ieder geval voor. Gedurende de wedstrijd(en) kunnen wij jullie support goed gebruiken en gaan we er samen alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken. Tot straks in Almere.

 

 

Please reload

Recent Posts

October 2, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload