• Moderator

Pictures: Weigh-in Glory 41


Hierbij enkele foto’s van de weging voor het Glory 41 evenement.

D’angelo Marshall en Mourad Bouzidi zullen namens Mousid-Gym deelnemen aan dit evenement, beide vechters waren netjes op gewicht.

Mourad Bouzidi heeft een prima voorbereiding achter de rug en als eruit komt wat hij op de trainingen liet zien dan gaat het publiek smullen van een mooie wedstrijd. Zoals gezegd wij zijn er helemaal klaar voor en kijken uit naar de superfight tegen Michael Duut.

Daarnaast zal D’angelo deelnemen aan een toernooi, in zijn eerste wedstrijd zal hij uitkomen tegen de Duitser Mohamed Abdallah. Anderson Silva (Bra) en Giannis Stoforidis (Gre) zullen aan de andere kant van de poule gaan uitmaken wie er later op de avond zal gaan strijden om de overwinning van dit zwaargewicht toernooi. D’angelo heeft zich in alle rust kunnen voorbereiden op dit toernooi en is erop gebrand om zichzelf te laten zien aan het grote publiek in Nederland.

Vanavond zullen we zien of al het harde werken van de afgelopen tijd beloond gaat worden met het gewenste resultaat. Het beloofd in ieder geval een mooie avond te worden, zoals je dat van Glory kunt verwachten. Voor een iedereen die er vanavond live bij is, laat horen dat je de banner van Mousid-Gym support en ga achter D’angelo en Mourad staan.


32 views0 comments

Recent Posts

See All