• Mousid Akhamrane

Let Op: Openingstijden tijdens Pasen


In verband met de paasdagen even een kleine update inzake de lessen.

Vrijdag avond aanvang les 20.00

Zaterdag avond aanvang les 19.30

Maandag zijn we gesloten

PS:

De Zaterdag avond les is sinds kort weer terug van weggeweest en tot dusver een succes. De trainingen worden verzorgt door Martin Jansen en de nadruk ligt over het algemeen op boksen, conditie en coördinatie.

De trainingen zijn bedoelt voor iedereen of je nu professioneel vechtsporter bent en je wilt je boxings skills een upgrade geven, of je bent een recreant die zijn zaterdag avond goed wilt beginnen met een stevige work-out, jullie zijn allemaal van harte welkom.


0 views

IG: mousidgymamsterdam

020 693 6459

Polderweg 300, Amsterdam Oost 1093KL Amsterdam

  • White Instagram Icon

©2017 by Mousid Gym