• Moderator

Welkom bij Mousid Gym


Welkom op de officiële website van Mousid Gym. Deze is sinds kort geheel vernieuwd om de bezoekers van optimaal gebruiksgemak te voorzien. Door middel van een interactieve website willen wij voortaan iedereen op de hoogte houden van de gang van zaken bij Mousid Gym.

Met een geschiedenis vol met grote vechters is Mousid Gym met recht een topgym te noemen. Meerdere keren per week duwen topvechters de klapdeuren opzij om aan een pittige training deel te nemen. Gevestigd in een tijdelijke locatie aan de Batjanstraat gaat bij elke training het dak eraf, het is dan ook geen verassing dat iedere vechter na afloop bezweet en zwaar vermoeid de trainingszaal verlaat.

Mousid Akhamrane, oprichter van en trainer bij Mousid Gym, probeert zijn pupillen altijd tot het uiterste te krijgen. Sinds 1989 heeft hij vele van zijn vechters zien uitgroeien tot wereldtoppers. Topvechters zoals Fikri Tijarti, Fouad Tijarti, Nordin el Otmani en AbdelKader Tarzati zijn ooit als één de eerste vechters begonnen bij Mousid Gym. En nog steeds behoren de vechters van Mousid Gym tot de topklasse bij verschillende gewichtsklassen in de kickbokswereld.

Gedreven door grote betrokkenheid en zelfverzekerdheid heeft Mousid als doel om actief te sturen in de richting van discipline en goed gedrag. Mousid Gym staat bekend als een school voor respect, doorzettingsvermogen en een winnaarsmentaliteit. Door het feit dat de gym midden in de woonwijk is gevestigd is het voor iedereen heel makkelijk toegankelijk Ook het bijwonen van een training of gebruik maken van de fitnessruimte is mogelijk.

Wij bieden kickbokslessen aan voor verschillende leeftijdscategorieën en niveaus aan. Onze wedstrijdvechters komen regelmatig in actie op verschillende gala’s. Bekijk regelmatig onze website en houdt het forum in de gaten om op de hoogte te blijven van alle vechtpartijen


54 views0 comments

Recent Posts

See All