• Mousid Akhamrane

Hafid "The Hyena" el Boustati verslaat Piotr Woznicki


IT'S SHOWTIME 50e EDITIE

Op 11 juni 2011 was er een jubileum editie van It's Showtime, de 50ste editie werd gehouden in Warsaw en er stonden een aantal leuke partijen op de matchmaking. Voor Mousid Gym stond Hafid op de matchmaking, The Hyena stond in het hoofdprogramma tegen een Poolse vechter genaamd Piotr Woznicki. Hafid domineerde de wedstrijd en is nooit in de problemen gekomen, Voor de jury was het dan ook vrij eenvoudig om een winnaar aan te wijzen te weten Hafid. Klasse gedaan Hafid, gefeliciteerd en nu op naar 23 juli Tanger, daar wacht een volgende uitdaging.

#Glory

0 views

IG: mousidgymamsterdam

020 693 6459

Polderweg 300, Amsterdam Oost 1093KL Amsterdam

  • White Instagram Icon

©2017 by Mousid Gym