• Moderator

Bangkok 25-9 Thai Fight Extreme met Mosab Amrani en Hafid el Boustati


september lijkt de maand van het echte Muaythai te gaan worden. Op 2 september is er al de start van The MuayThai Premier League in Los Angeles. En met vechters als Buakaw por Pramuk, Julie Kitchen, Nieky Holzken, Yohan Lidon, Marco Pique, Warren Stevelmans, Thomas Hron, Filip Verlinden, Valentina Shevchenko, Yodsaenklai Fairtex, Denis Schneidmiller, Nathan Corbett eva op een avond lijkt dit al het gala van het jaar te worden.

Maar hierna kunnen we gaan uitkijken na het volgende grote evenement en wel op 25 september in Bangkok. Dan is er meer goed nieuws van het Muaythai front! En tegelijk ook van Nederlands Muaythai. In The MPL zijn al Marco Pique, Warren Stevelmans en Nieky Holzken op full Muaythai regels te bewonderen op 2 september. Op 25 september zal in Bangkok weer een ronde van Thai Fight Extreme zijn. Eerder had al Anthony Kane hier hoge ogen gescoord en nu zullen weer twee Nederlanders op Full Muaythai rules in actie komen, Mosab Amrani en Hafid el Boustati!! Line Up:

THAI FIGHT 67 KG Premier tour Kem Sitsongpeenong ( Thailand ) vs Yokoyama Shigeyuki ( Japan ) Mosab Amrani ( Holland ) vs Houcine Benoui ( Algeria ) Lim Chin Bin ( Korea ) vs Fabio Pinca ( France ) Ibrahim Chiahou ( Morocco ) vs Alessio Angelo ( Italy )

THAI FIGHT 70 KG Premier tour Buakaw Por. Pramuk ( Thailand ) vs Hicham Chaibi ( Morocco ) Mickael Piscitello ( France ) vs Hafid El Boustati ( Holland ) Jose Barradas ( Portugal ) vs Vuyisile Colossa ( South Africa ) Abraham Roqueni ( Spain ) vs Nishikawa Tomoyuki ( Japan )

#Kickboxing #Glory #amsterdamoost #amsterdam #dutchkickboxing #MousidGym #mousidgym

21 views0 comments

Recent Posts

See All