• Moderator

YOU FIGHT PRESENTS MAROKKO VS THAILAND


You Fight is een nieuwe organisatie met een passie voor de traditionele Muay Thai vechtstijl, dit houdt in, 5 rondes van 3 minuten op Thaise regels.

Meervoudig wereldkampioen Fikri Tijarti, die deze vechtstijl als geen ander beheerst, is dan ook de organisator van You Fight. In samenwerking met Infinity Evenementen, dat al 12 jaar actief is in de evenementen branche, zal deze combinatie garant staan voor een waar spektakel.

Op zaterdag 23 Juli zal het eerste You Fight evenement plaatsvinden in de badplaats Tanger in Marokko. Het geheel zal worden ondersteund door de Royal Maroccan Kickbox Federation.

MATCH MAKING (Muy Thai rules)

Khalid Bourdif V.S. Moses (Thailand)

Khalid Bourdif, één van de grote jongens van dit moment, wellicht de grootste, zal het opnemen tegen Moses. Moses is de nummer twee van het wereldberoemde Rajdamneru Muay Thai Stadium in Thailand. Hij zal het onze nummer 1 vechter Khalid Bourdif niet makkelijk maken op Thaise regels, dit belooft vuurwerk te worden.

Mohamed Medhar V.S. Kriangkrai (Thailand)

De “Rising Star” Mohamed Medhar, die in semptember 2010 op het IT’S Showtime gala in sporthallen Zuid, niemand minder dan Gago Drago versloeg, zal het opnemen tegen Kriangkrai!. Deze vechter is de nummer 5 van het eerder genoemde beroemde Thaise Stadium. Zou het Mohamed Medhar ook tegen deze grote Thai lukken?

Ramzi Tamaditi V.S. Puja (Thailand)

Ramzi Tamaditi “Le Professeur”die met een ware opmars naar de top bezig is, zal het opnemen tegen Puya. Deze Thaise vechter is voormalig wereld kampioen en de huidige kampioen van het Rajdamneru Muay Thai Stadium. Met het uithoudingsvermogen en het vechtershart van Ramzi, zal ook deze match een knappe partij worden.

Hassan ait Bassou V.S. Siulockkao Korklaivilat

Hassan ait Bassou “mr 100%” met een ware staat van dienst en geprezen sportman, zal het opnemen tegen Siulockkao Korklaivilat.

Rachid Boumalek V.S. Paendin Sor. Taveesith

De laatset partij op Full Muay Thai regels zal worden uitgevochten tussen Rachid Boumalek uit Belgie en de thai Paendin Sor. Taveesith. Ook deze partij is zorgvuldig uitgekozen door de organisatie.

Op K-1 Regels zullen de volgende opkomende vechters het toneel bestijgen:

Zakaria Tijarti V.S. Ahmet Calik

Soufian Zrydi ( Marokko) V.S. Miles (vos Gym)

Nordin Kassrioui V.S. Soufian Taataoui ( Marokko)

Datum: Zaterdag 23 juli 2011

Locatie: sporthal Tanger

Prijs voorverkoop: 30 Euro

Vip tafels: op aanvraag, info@infinityshow.biz Vanaf Dinsdag 29 Maart begint de voorverkoop op www.infinityshow.biz. Ook verkrijgbaar bij alle Free Record shops.

#amsterdamoost #amsterdam #dutchkickboxing #MousidGym #mousidgym

32 views0 comments

Recent Posts

See All