IG: mousidgymamsterdam

020 693 6459

Polderweg 300, Amsterdam Oost 1093KL Amsterdam

  • White Instagram Icon

©2017 by Mousid Gym

Upcoming Seminar - Roma

Event: Seminar Date: April 29 Location: Invictus Academy - Via Lanuvio 13/15, Roma - Italy. For more information and bookings please contact: info@invictusarena.com In this technical seminar the focus will be on all the basic technics and it gives you a great opportunity to develop your skills. We hope to see you soon at the gym of our good friend Riccardo Lecca in Rome. It's always fun to convey knowledge to people sharing the same passion.

Media: Weigh Inn WFL 5

Een video verslag van de weging voor het WFL 5: Champion vs Champion evenement, waarbij Redouan Cairo onze sportschool zal vertegenwoordigen.

Media: WFL 5 Preview: Redouan Caïro

In aanloop naar zijn volgende uitdaging werd Redouan Caïro gevolgd, hierbij de reportage. Zorg dat je erbij bent vanavond, het beloofd een waar spektakel te worden.

Pictures: Weigh-in World Fighting League

De weging en persconferentie voor het World Fighting League evenement is inmiddels achter de rug, we kunnen ons gaan focussen op het "echte" werk. Vanavond is het topsport centrum in Almere het toneel van een groots opgezet vechtsport evenement, waarbij er veel mooie wedstrijden op het programma staan. Wij zijn vertegenwoordigd met Redouan Caïro die een van de deelnemers is van een sterk bezet viermans-toernooi. Redouan "The Spartan" Cairo zal, in zijn eerste wedstrijd, aantreden tegen Boy Boy Martin. Aan de andere kant van de poule zijn Fabio Kwasi en Ibrahim el Bouni aan elkaar gekoppeld. De winnaars van beide wedstrijden zullen later op de avond, tijdens een onderlinge confrontatie, gaan

Upcoming event: Enfusion Live

Datum: 29 April 2017 Evenement: Fightsense Presents Enfusion Live Deelnemer: Hicham Achalhi Locatie: Sportstadium Silverdome, Zoetermeer - Nederland

Let Op: Openingstijden tijdens Pasen

In verband met de paasdagen even een kleine update inzake de lessen. Vrijdag avond aanvang les 20.00 Zaterdag avond aanvang les 19.30 Maandag zijn we gesloten PS: De Zaterdag avond les is sinds kort weer terug van weggeweest en tot dusver een succes. De trainingen worden verzorgt door Martin Jansen en de nadruk ligt over het algemeen op boksen, conditie en coördinatie. De trainingen zijn bedoelt voor iedereen of je nu professioneel vechtsporter bent en je wilt je boxings skills een upgrade geven, of je bent een recreant die zijn zaterdag avond goed wilt beginnen met een stevige work-out, jullie zijn allemaal van harte welkom.

Result: Bellator Kickboxing 5

Denise Kielholtz heeft met succes haar wereld titel verdedigd tijdens het Bellator Kickboxing 5 evenement in Turijn. In de hoofdpartij van de avond moest Denise het opnemen tegen Italiaanse Martine Michieletto. Na vijf rondes was er uiteindelijk geen twijfel bij de jury en werd Denise met een unanieme beslissingen (50-45, 49-46, 49-46) tot winnaar van de wedstrijd uitgeroepen.

Pictures: Gast training bij Casa Boxing Gym - Italië

Hieronder een aantal foto's van een gast training gisteren bij Casa Boxing Gym, het was een leuke technische les waarbij de nadruk lag op de basis technieken. Al met al een hele leuke avond met enthousiaste leerlingen en een zeer gastvrij ontvangst.

Spike TV - Denise Kielholtz op weg naar Turijn.

De afgelopen periode hebben we keihard getraind om ervoor te zorgen dat die wereldtitel gewoon bij ons blijft. SpikeTV heeft gedurende de voorbereiding opnames van Denise gemaakt en aanstaande vrijdag om 22.55 uur kunnen jullie de reportage "Vechten aan de top" op de televisie zien. Meer informatie zie: https://www.spiketv.nl/nieuws/7-tm-9-april-is-bellator-weekend-op-spike/ #sportschool #Bellator #vechtsport #Kickboxing #mousidgym #MousidGym #dutchkickboxing #proathletes #amsterdam #GymLife #Dojo #amsterdamoost #spiketv #spiketv #bellatorkickboxing #worldtitle